A csésze térfogata 250ml A tésztához: 2 tojás Egy csipet só 60g (4 EK) cukor 80g (1/2 csésze) liszt 1 tk sütőpor Egy citrom héja 1 EK citromlé Sütőforma 28x18 cm 25 perc 180 ℃ (356℉) hőmérsékleten sütni
A bogyós mousse-hoz: 18g (6 tk) zselatin 120g (1/2 csésze) hideg víz 500g (3 csésze) bogyókeverék 50g (1/4 csésze) cukor 50ml (1/5 csésze) víz 400g (2 csésze) tejszín 33% zsírtartalommal 60g (4 EK) cukor 300g (1,3 csésze) krémsajt
30 percig a hűtőben hagyni
A csokoládé réteghez: 330g (1,5 csésze) krémsajt 200g (1 csésze) tejszín 33% zsírtartalommal 200g fehér csokoládé 100g (1/2 csésze) tejszín 33% zsírtartalommal 16 darab Savoiardi keksz 120ml (1/2 csésze)
30 percig a hűtőben hagyni
A zselé réteghez: 3g (1 tk) zselatin 20g (1 EK) víz 250ml (1 csésze) bogyólé 3 órát a hűtőben hagyni