Meleg víz - 200 g Gyorsan ható száraz élesztő - 10 g (vagy 30 g élő élesztő) Só - 1 tk Cukor - 1-3 evőkanál Növényi olaj - 3 evőkanál. Nagyon forró víz - 200 g Liszt - 550-650 g 1. Adja hozzá az élesztőt a meleg vízhez. Hagyja 5 percig. 2. Flash egy tálba 3 ek. kanál liszt, cukor, só és növényi olaj. Felöntjük forrásban lévő vízzel, összekeverjük. Várjon néhány percet, amíg a massza nagyon meleg állapotba hűl, mert az élesztő nem szereti a meleget. Adjunk hozzá vizet élesztővel. Fokozatosan adjuk hozzá a lisztet. A tésztát simára gyúrjuk. Tedd egy tálba, fedd le egy törülközővel és hagyd állni 10-15 percig. 3. A tészta kész. Ezután bármilyen sütéshez felhasználható.