Hozzávalók:
200 ml meleg víz.
1 teáskanál só.
Jól összekeverni.
Adjunk hozzá 150 gramm lisztet és keverjük össze.
Adjunk hozzá további 150 gramm lisztet, és gyúrjuk össze a tésztát.
A tésztának kissé ragacsosnak kell lennie.
Fedjük le a tésztát 10 percig.

Reszelj le 100 gramm gouda sajtot vagy bármilyen más tetszőleges sajtot.
A tésztát 4 részre osztjuk.
Készítsen 4 golyót.
Fedjük le a tésztát, hogy ne száradjon ki.

A tésztát nagyon vékonyra nyújtjuk.
Olvassz fel 100 gramm vajat.
Kenjük meg a tésztát vajjal.
Adjunk hozzá reszelt sajtot.
Adjunk hozzá néhány szezámmagot.
A tésztát hengerrel tekerjük.
A lapos kenyeret 18 cm átmérőjűre nyújtjuk.
Kenjük ki a serpenyőt vajjal.
Közepes lángon süssük.
A laposkenyér tetejét megkenjük vajjal.
Időnként fordítsuk át a másik oldalra, amíg aranybarna nem lesz.

Jó étvágyat!