* 200 ml-es pohár

- Pitetészta:
meleg víz - 250 ml = 1 ¼ csésze*
tejföl (kefir, joghurt) - 60 g = 3 evőkanál.
cukor - 8 g = 2 tk
friss élesztő (száraz) - 20 g (6-7 g) = 1 evőkanál. (2 tk)
só - 10 g = 1 tk lovaglás
tojássárgája - 36 g = 2 db.
vaj - 70 g = 5 evőkanál.
liszt - 600 (+/-) g \u003d 4 csésze * + 4 evőkanál.
növényi olaj.

- Töltelék pitékhez:
burgonya - 600 g = 3-4 burgonya
tej - 40 ml = 3 evőkanál.
vaj - 40 g = 2 evőkanál.
hagyma - 250 g = 2 db.
gomba - 350 g = 2 csésze *
növényi olaj - 30 ml = 2 evőkanál.
só, bors - ízlés szerint

- Kenéshez:
tojássárgája - 18 g = 1 db.
tejföl - 5 g = 1 tk

16-14 pite
Sütési hőmérséklet: 190 °C
Sütési idő: 20-25 perc